maandag 25 januari 2010

ChristenUnie Gouda maakt promotiefilmGOUDA - Op YouTube is sinds vorige week een promotiefilm van ChristenUnie Gouda te zien voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

In een week is het filmpje al meer dan 100 keer bekeken.Lijsttrekker Harro Janssen fietst in het filmpje op een prachtige oude transportfiets door Gouda om het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie Gouda met als thema: ‘Stabiel en betrokken’te promoten. De drie andere kandidaat-raadsleden, Anke Huisman-Mak, Theo Krins en Gerard Schotanus zijn eveneens te zien en te horen in deze promotiefilm.

Volgens lijsttrekker Harro Janssen laat het filmpje goed zien waar de ChristenUnie voor staat. "Het bewijst dat we ook als lokale partij meegaan met onze tijd."Onderwerpen die in het filmpje aan bod komen zijn: een dienstbare overheid, die uitlegt wat ze doet en doet wat zij belooft, kinderen gezond en evenwichtig kunnen opgroeien, burgers elkaar respecteren en naar elkaar omzien, er aandacht moet zijn voor een duurzame samenleving. Gouda Fairtrade-gemeente wordt. En samen met de inwoners moet er gewerkt worden aan een leefbaar en veilig Gouda.

Het filmpje is te zien op de site van deChristenUnie: www.goudakiest.nl en op www.youtube.com/christenuniegouda

Bron: Goudse Post, 25 januari 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten