dinsdag 3 augustus 2010

Spelen met vuur

Spelen met vuur:
Raadslid Krins vergeet snel dat zijn CU in B & W zat!

Goudse Post
03 aug 2010

GOUDA - Raadslid Theo Krins heeft Cyclus met zijn blogs over achterstallig groenonderhoud de oorlog verklaard. “Het zal niemand verbazen dat Cyclus wordt genoemd als de partij die onderhoud niet of slecht uitvoert.”
Theo Krins: “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Cyclus rond het openbaar groen met veel mooie woorden probeert verwaarlozing en achterstallig onderhoud uit te leggen.”
Toen Cyclus jaren geleden de taken overnam garandeerde men de staat van onderhoud op basis van een nulmeting te hanteren. We kunnen nu constateren dat op veel plaatsen het onderhoud alleen maar slechter is geworden, dus dat men niet is nagekomen wat men destijds heeft beloofd.”
De Gouwenaar mag zich afvragen of raadslid Theo Krins niet met vuur speelt. Kennelijk heeft hij vanuit de gemeenteraad al die jaren zijn controlerende taak niet best uitgevoerd. Bovendien is ‘zijn’ ChristenUnie als vorig lid van B & W mede verantwoordelijk.

1 opmerking:

  1. Interessante visie op dualiteit. Dus volgens de Goudse Post moet de raad de uitvoering van contracten die 3e partijen met de gemeente Gouda hebben uitvoeren....Als dit zo is, dan kan de gemeente Gouda nog wel wat ambtenaren kwijt....Lijkt mij eerder dat de raad moet controleren dat de gemeente zijn taken goed uitvoert, in dit geval dus het managen van het contract met Cyclus (dwz zorgen dat men waar vor zijn geld krijgt, dus niet alleen het betalen van de rekeningen!). En Theo geeft aan dat hier wellicht een en ander beter kan, precies zijn mandaat als raadslid!

    PS. Is dit een Cyclus cyclus probleem of heeft de gemeente Gouda ook problemen met het managen van contracten met andere partijen... klaarklijkelijk beter uitgevoerd

    W.H. Kolkman

    BeantwoordenVerwijderen